Pikku Kakkonen tarjoaa digitaalisen joulukalenterin

Pikku Kakkosen nettisivu ja sovellus ovat päivittyneet jouluisiksi. Tavanomaisten pelien ja puuhien lisäksi tarjolla on jouluista tutkittavaa metsäneläinten koloissa sekä joulukalenteri, joka paljastaa päivittäin uuden minipelin.

Kahden ensimmäisen luukun peleissä laitetaan eläimet laskemaaan mäkeä sekä päästään ottamaan omia valokuvia ja koristelemaan ne. Molemmat puuhat ovat kestoltaan lyhyitä ja sopivat Pikku Kakkosen tyyliin ihan pienellekin lapselle. Kalenterin lisäksi lapsi pääsee tutkimaan nallen, oravan ja harakan pesäkoloa, joista löytyy runsaasti interaktiivista tökittävää.

Virtuaalinen joulukalenteri on oikein kiva (ja ekologinen) idea. Onnistuisikohan sellainen jo ensi vuonna korvaamaan kotiimme jälleen kerääntyneet krääsä- ja suklaakalenterit? Todennäköisesti ei, mutta aion silti yrittää.

Toinen digitaalinen kalenteri löytyy muuten ainakin kieltä opettavasta Pili Popin English-pelistä, vieläpä ilmaiseksi. (Muuten ilmaiseksi ladattavan pelin pelaaminen maksaa.) Hyvin yksinkertaisessa kalenterissa opetellaan joka päivä uusi jouluinen sana englanniksi. Hauska idea sekin. Monipuolisempana tällaisesta opettavaisesta joulukalenterista voisi jo vähän maksaakin.

Pikku Kakkonen: Netti, iOS, Android
(Metsäneläinten joulu löytyy sovelluksesta loppiaiseen 2016 asti)

Pili Pop English -peli löytyy iOS-laitteille tästä. Olemme myös esitelleet pelin lyhyesti tässä listauksessa.

 Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: