Nampa Design tekee pelejä pienimmille – tällä kertaa eläimet tanssivat tivolissa

IMG_6531Nampa Design tunnetaan peleistä, joissa eläimet palkitsevat onnistumisen diskotanssilla. Nampa Tivoli -sovelluksessa aiemmasta Forest-pelistä tutut eläimet hurvittelevat kuuden minipelin voimin huvipuistossa.

Alle 5-vuotiaille suunnatussa sovelluksessa lapsi pääsee muun muassa omin sormin pyörittämään maailmanpyörää, tiputtamaan eläimiä vesitynnyreihin, koristelemaan vuoristoradan vaunuja sekä kokoamaan ehkä korkeimman jätskitötterön ikinä!

Kunkin minipelin päätteeksi katosta laskeutuu diskopallo ja eläimet palkitsevat onnistumisen letkeällä tanssilla.

”Menispä maailmanpyörä aina ihan täysii!”

Testitenava on jo pelin ikähaarukan yläpäässä, ja pelaaminen sujuikin vailla vaikeuksia. Hieman haastetta viisivuotiaallekin tuotti silti osio, jossa eläimiä tiputellaan veteen palloa tähtäämällä. Pienempiä kuitenkin auttanee se, että vaikeustasoa voi tässä kohtaa säätää.

Hauskinta Tenavasta olivat Linnanmäeltäkin tutut vääristävät peilit, joilla eläimistä sai vinksahtaneen näköisiä. Itseäni taas miellyttivät erityisesti liikuttavan herttaiset hahmot sekä pelin vauhdikkaasta aiheesta huolimatta pienellekin lapselle sopivan rauhallinen tunnelma.

img_2113

Pelissä ei ole aikarajoja tai pistelaskua liikaa koukuttamassa. Vaikka ruudulla on kunkin minipelin edistymisestä kertova mittari, voi osiota vaihtaa kesken kaiken myös vapaasti, päämäärästä välittämättä.

Nampa Tivoli on samaan aikaan tyylikäs ja humoristinen peli. Sen äänimaisema on iloinen ja ulkoasu värikäs. Ruudulle aika ajoin kesken leikin ilmestyvät yllätykset tuovat vaihtelua, ja pelattavaa on muutenkin monipuolisesti, joten lapsen kiinnostus riittää varmasti hetkistä kauemminkin.

Peli ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia eikä se tarjoa lisäostoja. Se on myös puheeton ja tekstitön.

Katso pelin traileri

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa Tivoli

Tutustu myös muihin Nampa-peleihin:

• Veikeät eläimet panevat diskojalkaan vipinää
 Eläinten kanssa lomalle – värikäs ja hauska Nampa Holiday sopii pienimmillekin pelaajille

 Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *