Pandan huvipuistossa pelataan ja askarrellaan – jännitystäkin on

IMG_5928Dr. Panda on jälleen täällä. Tällä kertaa toimelias nalle isännöi markkinoita. Tivolilaitteissa pääsee hurvittelemaan ja minipelejä pelaamaan. Kameraakin saa käyttää.

Dr. Panda’s Carnival (toiselta nimeltään Funfair) vastaa hengeltään hyvin paljon muita pandasarjan pelejä. Hahmot ovat tuttuja eläimiä, ja pelin rytmi on tutun leppoisa, jopa hidas. Pelattavaa on kuitenkin melko paljon useisiin muihin Dr. Panda -peleihin verrattuna.

Eläimiä voi ajeluttaa huvipuistolaitteissa ja niille voi valmistaa popcornia. Minipeleisssä heitellään muun muassa purkkeja nurin. Palkkioksi saa tähtiä, joita keräämällä voi lunastaa itselleen palkintoja.

”Kummitustalo on hauskin. Se ei pelota yhtään.”

IMG_5933

Sovellus mahdollistaa myös kameraleikit. Pelaaja voi napata tivolin valokuvakojussa pelilaitteen kameralla itsestään kuvan vaikkapa pandan korvat päässään ja rusetti kaulassaan. Kuvat tallentuvat laitteen kuvakansioon myöhempää ihailua varten.

Pelin yleisestä söpöstelystä poikkeaa hieman huvipuistosta löytyvä kummitustalo, jota tökätessä esiin tupsahtaa luuranko. Talo tuntuu vähän irralliselta muuhun peliin nähden, mutta ei liene liian pelottava pienimmillekään. Näkeehän noita halloweenmörköjä ihan tavallisella kauppareissullakin tähän aikaan vuodesta.

Vaikka Dr. Panda’s Carnival on vapaan leikin ”hiekkalaatikkopeli”, se sisältää myös pistelaskua sekä luovaa askartelua ja voi näin tarjota peli-iloa mielestäni vielä 5–6-vuotiaallekin. Valmistajan mukaan peli on suunnattu alle 5-vuotiaille.

IMG_6020Sovellus ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia, ja valmistajan omankin ilmoittelun saa asetuksista pois. Näin lapsi ei pääse selailemaan (ja vaatimaan) muita Dr. Panda -pelejä.

Tarkemman käsityksen pandan puuhista saat katsomalla Youtubesta pelin trailerin.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda’s Funfair
ja Androidille tästä: Dr. Panda’s Carnival

Kiinnostaako pelisarja? Kurkista myös aiemmin esittelemiämme Dr. Panda -pelejä.

 Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *