Pandan keittiöstä saa sushia – eikä maksa mitään

Makirullan täytteet saa valita omin sormin.

Dr. Pandan  ravintolapelin Aasia-versiossa lapset pääsevät valmistamaan muun muassa sushia. Kiva pieni peli on saatavilla ilmaiseksi iOS-laitteille.

Kun aiemmin julkaistussa, Dr. Pandan Ravintola 2 -pelissä istutaan terassiravintolassa palmujen keskellä ja syödään pitsaa ja pastaa, on aasialaisessa ravintolassa eksoottisempi sisustus ja herkut.

IMG_1898.PNG

Pelin idea on silti sama. Dr. Pandan peleistä tutut suloiset kissa- ja koirahahmot tulevat asiakkaiksi Pandan ravintolaan. He esittävät tilauksen (ruoan kuva tulee puhekuplaan asiakkaan pään ylle), ja panda ryhtyy kokkailupuuhiin.

Keittiössä pääsee paitsi rullaamaan sushia myös värkkäämään keitoksia hellalla sekä käyttämään muun muassa veistä, uunia ja tehosekoitinta – eli juuri niitä kiehtovimpia vehkeitä, joihin ei kotona ole oikeasti lupa ainakaan yksin koskea.

”Ehkä kissa ei tykkää, kun laitoin keittoon paprikaa.”

Kun ruoka on valmis, se tarjoillaan asiakkaalle, joka on sitä tyytyväisempi, mitä lähempänä ape on alkuperäistä tilausta. Lopuksi likaiset astiat pyyhkäistään pois ja asiakas maksaa. Sitten kaikki alkaa alusta toisen asiakkaan kanssa.

IMG_1901.PNG

Peli on leppoisa, verkkaisesti etenevä ja kiltti eli tuttua Dr. Panda -laatua. Jos lapsi on tykännyt aiemmista ravintolapeleistä, tykkää hän varmasti tästäkin.

Meidän perheessämme peli oli hitti siksikin, että nuori pelaaja rakastaa sushia. Tämän pelin avulla hän tajusi ensimmäistä kertaa, miten sitä oikeastaan valmistetaan. (Riisinkeittämisen saloihin peli ei sentään perehdytä.)

Sovellus on englanninkielinen, mutta puhetta on äärimmäisen vähän. Lähinnä eläimet vain maukuvat ja murahtelevat. Sovelluksen sisäisiä ostoja ei ole eikä kolmannen osapuolen mainoksia liioin. Dr. Pandan omia sovelluksia mainostetaan aloitusnäkymässä.

Arvioisin, että eniten pelistä saavat irti noin 3–6-vuotiaat.

Kurkkaa myös muut Viihdevintiöiden testaamat pandapelit!

Kysymyksiä, joihin voit joutu vastaamaan:
• Miksi aina tulee vain kissa ja koira? Ehkä muut asiakkaat tulee myöhemmin.
• Miksi panda aivastaa, kun ruokaan laittaa pippuria?

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda’s Restaurant: AsiaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *