Kukkaniityllä saa musisoida ja maalata

nuottiniitty2

Huom! Peli on tällä hetkellä poistunut sovelluskaupoista!

Ehdimme odottaa jo aimo tovin muun muassa Kapun metsä -pelistä tutun Kapu Toysin uutta peliä. Muualla maailmassahan Kapu Bloom Tunes julkaistiin jo aikapäiviä sitten.

Odotus kuitenkin palkittiin, sillä Suomessa Pikku Kakkosen kanssa yhteistyössä julkaistu Nuottiniitty on ihan ilmainen!

Aivan pienimmille, alle 5-vuotiaille suunnattu peli yhdistää musiikkia ja kuvataiteita. Pääosassa ovat musikaaliset kukat, joiden terälehtien väriin pääsee itse vaikuttamaan.

“Ei toisten kukkapenkkiä saa maalata.”

Ensin kukan siementä maalataan eri värein. Jokaisella sormen sipaisulla syntyy musiikkia ja tehokkaalla tökkimisellä ilmoille saa kokonaisia melodioita. Kun värityshommat ovat valmiina, kastellaan siemen ja siitä kasvaa kukka. Kukkia koskettamalla syntyy lisää musiikkia.

aanuottiniittyNuottiniitty sopii hyvin vauvan ensimmäiseksi peliksi, mutta maagisen musisoinnin parissa viihtynevät myös hieman suuremmat lapset. Ainakin nelivuotiasta Testitenavaa huvittivat toinen toistaan psykedeelisemmän näköiseksi tuunatut kukkaset.

Peli värikäs, kiltti ja suloinen. Käyttöliittymä on helpoista helpoin, ja leikki on täysin vapaata. Mukana ei ole kolmannen osapuolen mainoksia eikä pelinsisäisiä ostoja. Kieli- tai lukutaitoakaan ei tarvita.

Kannattaa siis ehdottomasti ladata ja kokeilla itse.

Kysymyksiä, joihin voit joutua vastaamaan:

• Mitä kukkia nämä ovat?
• Missä niitä kasvaa oikeasti?
• Saanko maalata kukkaan sun pään?Kategoriat:Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: