Tyttöjen nakkikiskalla käy kuhina

Tällainen hamppari pitäisi saada.ja heti!

Tällainen hamppari pitäisi saada. Ja heti!

Nukke-Maijan ruokalassa käy vilske, kun asiakasta pukkaa luukulle ja porilaista pitäisi saada pöytään. Vaikka kyse onkin vain nappikaupasta, ei asiakasta sovi suututtaa.

Lalaloopsy Diner on söpön tyttömäisin värein koristeltu peli, jossa kilpaillaan aikaa vastaan nakkikioskin pitäjänä. Luukulle tulevaa asiakasta tökkäämällä aukeaa kuva ruuasta, jonka hän haluaa tilata. Pelaajan tehtävänä on rakennella juuri oikeanlainen ateria tarpeeksi nopeasti, jotta asiakas on tyytyväinen.

Tasot muuttuvat hastavammiksi vähitellen.

Tasot muuttuvat haastavammiksi vähitellen.

Peli on hauska ja alussa sopivan verkkainen, jotta lapsi tajuaa pelaamisen idean. Tasojen edetessä nukketyttöjä kirmaa luukulle kuitenkin yhä enenevässä määrin ja vaatimukset lisukkeiden määrästä kasvavat.

Kaikessa tohinassa pihvejä kärähtää pannulle ja ruuatta jääneet asiakkaat poistuvat tuohtuneina. Tyytyväisiltä asiakkailta saaduilla nappikolikoilla voi sen sijaan mennä kauppaan ostoksille ja tuunata keittiöstään hienomman esimerkiksi tehokkaammalla uunilla tai uusilla paistinpannuilla.

”Mä haluan, että nää kaikki pihvit palaa!”

Lalaloopsy Diner on selvästi vähän osaavampien, ei pikku natiaisten peli. Se on suunnattu 6–8-vuotiaille, mutta voivat sitä toki nuoremmatkin kokeilla, ainakin vanhemman kanssa.

Itse en ole antanut Testitenavan aiemmin juuri näprätä tabletillaan pelejä, joissa kerätään pisteitä tai kilpaillaan aikaa vastaan, koska olen pelännyt kiireen ja kilpailun aiheuttavan nyt 4-vuotiaalle lapselle turhaa stressiä. Tabletin ääreen mahtuu kuitenkin kaksi, ja yhteistuumin äidin tai isän kanssa tällainen hektisempikin peli oli kovasti Testitenavan mieleen. Jos äiti unohti auttaa, meinasi kiukkuisten asiakkaiden takia tulla kuitenkin poru.

Kuuma koira sinapilla tuo hymyn huulille.

Kuuma koira sinapilla tuo hymyn huulille.

Pari vuotta vanhemmalle, vähän näppärämmälle pikku kokille peli on varmasti hankintana ihan nappi. Pelattavaa on paljon, ja peli on yksinkertaisuudestaan huolimatta tarpeeksi vaihteleva. Lisäksi organisointikyvytkin saattavat karttua, sen verran multitaskaamista peli vaatii.

Sovellus on englanninkielinen, mutta alku- ja väli-introjen lisäksi puhetta ei juurikaan ole. Peliin pääsee kyllä sisään ilman kielitaitoakin, ja ainahan aikuinen voi vähän jelpata alkuun.

Kysymyksiä, joihin voit joutua vastaamaan:

• Haluuks toi tyyppi ihan oikeesti keksin päälle ketsuppia?

Voit hankkia sovellukset iOS-laitteellesi tästä: Lalaloopsy Diner
Android-laitteelle peli löytyy Google Playsta: Lalaloopsy DinerKategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: