Ponit muuttumisleikissä – stailaa oma hevonen

Ihhahhaa, mikä peli! Pony Style Boxissa lapset hoitavat poneja. Tai tarkemmin sanottuna ehostavat niiden ulkomuotoa paitsi pesemällä ja harjaamalla myös värjäämällä ja koristelemalla niiden kehoa ja kuontaloa.

Lopputulos ikuistetaan kuvaan, jossa oman heposen saa asettaa kauniisiin kulisseihin, vaikkapa sirkus- tai karusellihevoseksi. Kuvat valmiista stailauksista voi tallentaa myös pelilaitteen muistiin.

”Pestäänpä suu saippualla, niin hevosen suusta tulee kuplia.”

Pelin käyttely on pienellekin pelaajalle helppoa. Tallista tökätään tuunattavaksi kivoin heppa, ja ei kun hommiin.

Ruudun alaosan valikosta löytyy sivullepäin skrollaamalla pesusientä, harjaa ja saksia. Lisäksi ponia saa koristella ”tarroilla”, loimilla ja satulalla. Kaikkia välineitä käytellään yksinkertaisesti sormella raahaamalla.

Olemme aikaisemmin leikkineet Toca Bocan kampaajapelillä. Niinpä testihenkilö osasi alta aikayksikön taiteilla ensimmäisen pollen harjasta irokeesin ja katkaista toisen kaakin häntäjouhet. Aika samantyyppisiähän nämä tuunauspelit usein ovat.

Ja vaikkeivät nämä ponit ihan My Little Ponyjen söpöysasteelle ehkä ylläkään, herätti testipelaajassa riemua mahdollisuus värjätä hevoset sateenkaaren väreillä ja koristaa sydämillä ja ruseteilla.

Ponipeli lapsille

Pony Style Box on saksalaisen Fox and Sheep GmbH:n julkaisema ja se sopii yli 4-vuotiaille lapsille. Pelissä ei tarvita kieli- tai lukutaitoa eikä se sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia.

Lapsilukottomassa vanhempien osiossa mainostetaan firman muita pelejä, mutta nettilinkit ovat lapsilukon takana.

Ponipeli lapsille

Olisi muuten hauska nähdä, millaista jälkeä muiden lapset saavat ponien kanssa aikaan. Sen verran ärtsyn näköisiä kaakkeja meidän muksun salongista ulos laukkaa.

Loistolataus pienelle heppahöperölle!

Muokkaus, muokkaus! Peliä on päivitetty ja paranneltu monella tapaa ansiokkaasti julkaisunsa jälkeen. iPhoneX-puhelimella pelatessa kaikki nappulat eivät kuitenkaan näy optimaalisesti ruudussa, mikä haittaa pelailua. iPadilla ja perinteisillä napillisilla iPhoneilla peli toimii kuitenkin entiseen tapaan.

Kysymyksiä, joihin voit joutua vastaamaan:

• Voiko hevosen hännästä tehdä nutturan?

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pony Style Box
Androidille peli löytyy täältä: Pony Style BoxKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *