Nytpä tahdon olla ma pienen pöntön laittaja – sovellus virtuaalisen linnunpöntön rakentamiseen

Tähän tupaan ei kannata kutsua hiirtä kylään.

Tähän tupaan ei kannata kutsua hiirtä kylään.

Hassusti ääntelevä pinkki tipunpyllerö tahtoo mökin. Ja lapsi saa rakentaa sellaisen ihan itse.

Duckie Deck Bird Houses -pelin käyttely on lastenleikkiä, ja idea hyvin yksinkertainen. Ensin valitaan siivekkäälle  sopiva pesäpuu metsän eri lajikkeista, sitten selataan valmiista vaihtoehdoista sopiva muoto mökille ja ei kun tunaamaan.

”Tää lintu EI HALUA asua koivussa!”

Värit ja materiaalit valitaan sormella tökkäämällä ja ilmapalloja, valoja, rusetteja ja muita ihanuuksia vain raahataan talon päälle yksilöllistä ilmettä tuomaan.

Koristeita on paljon, ja pesävariaatioita voi askarrella rajattomasti. Ainoa harmistus peliä kokeillessa oli se, ettei valinnoista pääse taaksepäin vaan pelaaminen on hyvin ohjattua ja eteenpäin mennään pelin asettamassa järjestyksessä.

Jos tulee alun perinkin valittua epämieluisa puu, joutuu pelin menemään läpi ennen kuin saa valita uudestaan. Vaan sellaistahan elämä on, kun ei sitä torpan paikkaa pääse oikeastikaan alvariinsa vaihtamaan.

Peli muistuttaa pelifirman aiempaa, Trash Toys –peliä, jossa taidetta tehdään roskista. Linnun taloa pääsee koristelemaan samalla tavalla luovasti eri materiaaleilla ja väreillä. Siihen voi ripustaa vaikka lyhtyjä tai kiinnittää kukkasia. Lopuksi talosta napataan tietysti kuva.

Peli on kokonaisuutena värikäs ja hauska. Se on valmistajan mukaan tarkoitettu alle 5-vuotiaille. Oikein oiva latausidea pienille mökinrakentajille!

Kysymyksiä, joihin voi joutua vastaamaan:

  • Mikä lintu tää on?
  • Miksei tää ole ääni bööds?

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Duckie Deck Bird Houses
Saatavana myös: Android.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: