Kutita Kakkiaista!

Jos kotona on tenava ja tyhjyyttään ammottava iLaite, on Gigglebug Entertainmentin kehittämä Kikattava Kakkiainen ihan ehdoton ladattava.

Ensinnäkin Kakkiainen saattaa olla lapselle tuttu tv:stä.  Toiseksi pelissä ei pelkästään puhuta suomea, vaan siinä on ihan mahtavaa riimirunoilua ja vieläpä Tao Taon äidin, Inkeri Walleniuksen äänellä!

Sovellus ei oikeastaan ole vain peli, vaan tarina metsän elikoista ja öttiäisistä. Pelillinen osuus koostuu kutittamisesta.

Lapsen tehtäväksi jää keksiä, mistä kohtaa eri eläimet kutiavat ja sitten sormillaan kutitella ruutua niin kauan, että eläimet meinaavat tikahtua nauruun. Touhu on niin helppoa, että taaperokin osaa!

”Nyt mä oon Kakkiainen, kutita mua!”

Kakkiainen on meillä tullut mukaan leikkeihin, ja sanaa on muutenkin jostain syystä tosi hauska hokea.

Testitenavaa hermostutti ötökässä vain yksi asia. Se, ettei tv-ohjelma reagoinut rapsutukseen. Poika näet pelasi peliä ja vain vähän myöhemmin näki ohjelman tv:stä. Formaatit menivät vähän sekaisin ja myös tv-ohjelman Kakkiaista yritettiin kutitella. Tuloksetta tietysti.

Kakkiainen on kotimainen, visuaalisesti tyylikäs, positiivinen ja selvästi pieteetillä tehty. Toimii tenavavuosikerrasta toiseen, ehkä parhaiten 2–4-vuotiaille.

Kysymyksiä, joihin voit joutua vastaamaan:
• Miksi kävyllä on vain yksi silmä?
• Leikitäänkö Kakkiaista?

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Gigglebug – Kikattava KakkiainenKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: