Onko koira kotona? – eläimet ohjaavat arkisiin puuhiin

hauvaTaaperoille ja päiväkoti-ikäisille sovelluksia tekevä Sago Mini on julkaissut pelin, jossa soitellaan ovikelloja ja kyläillään kavereiden luona leikkimässä.

Sago Mini Friendsissä seikkailevat tekijöiden muistakin peleistä tutut eläinhahmot, jotka tällä kertaa tekevät yhdessä arkisia askareita. Eläinten taloissa esimerkiksi korjataan linnunpönttöä, pestään likaisia astioita ja leikitään naamiaisia.

”Äidille kukkia!”

Koska kyseessä on enemmänkin digitaalinen lelu kuin peli, päämäärää ei sen kummemmin ole. Liikkua voi vapaasti ja kaikkea saa kokeilla. Edes tehtävien kesken jättäminen ei haittaa, vaan askaretta voi vaihtaa lennosta.

img_7499Juuri neljä vuotta täyttänyt Testitenava tykkäsi erityisesti ilmapallojen puhaltelusta ja kukan kasvattamisesta, mitä hän jaksoikin tehdä todella monta kertaa peräkkäin.

Pelaaminen käy helposti ruutua tökkimällä. Käyttöliittymä ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertainen kuin aiemmin esittelemässäni Ocean Swimmerissä, joten ihan pelkällä satunnaistökkimisellä ei leikistä saa kaikkea iloa irti. Kukkaa on esimerkiksi maltettava kastella niin kauan että se kasvaa.

Söpö ja värikäs peli sopii mielestäni parhaiten 3–4-vuotiaille.

Kysymyksiä, joihin voit joutua vastaamaan:

• Miksi koiralla ei ole tiskikonetta?
• Miksi kissa leikkii linnun kanssa junalla eikä syö sitä?

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Friends
Sovellus päivittynyt Sago Mini Worldiksi. Friends-peli löytyy nyt isommasta pelikokonaisuudesta. Lue lisää tästä!

Androidille peli löytyy tästä: Sago Mini Friends
Windows-laitteille täältä: Sago Mini FriendsKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset, Windows Phone

Avainsanat:

1 vastaus

  1. Olen pelannut ko. peliä lapseni kanssa ja se huvittaa minuakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: