Kapun metsä on kotimainen klassikko

Huom! Peli on jo vanha. Sen saatavuuden voi tarkistaa valmistajan nettisivuilta.

Kapu Toysin Kapun metsä on jo useamman vuoden vanha, mutta pakko sitä on edelleen hehkuttaa.

Kyseessä on hyvännäköinen ja kilteistä kiltein sovellus, jonka metsämaisemassa pääsee pelaamaan eri eläinten ”isännöimiä” minipelejä.

Latasin tämän iPhoneeni heti tuoreeltaan pelin ilmestyttyä ja annoin silloin kaksivuotiaan lapseni pelailla sitä aina kriittisissä paikoissa kuten bussissa tai ravintolassa ruokaa odotellessa.

Aluksi lapsi tarvitsi paikoin apua, mutta pääosin peli sujui mini-ihmiseltäkin tosi hyvin ja oli kovin mieleen.

Minipelit ovat helppoja ja ymmärrettäviä. Niissä raahataan esimerkiksi sormella vadelmia pensaasta ketun suuhun tai autetaan myyrä läpi yksinkertaisen sokkelon. Jokaisessa minipelissä on lapselle helposti hahmotettava päämäärä eikä tehtävän suorittaminen kestä kauaa. Peliaikaa ei siis välttämättä tarvita paljon.

Kapun metsä on suunnattu 2-5-vuotiaille. Omalle neljävuotiaalleni se alkoi olla jo turhan helppo tai ainakin tarpeeksi monta kertaa pelattu, mutta hätätilassa se toimi siinäkin iässä vielä, kun tarvitsin vaikkapa minuutin tai pari vaatekaupan pukukopissa itselleni.

Joka kodin klassikko! Ja vielä suomalainen.Lue myös muista Kapu-peleistä: Kapu Planet ja Kapu Kalassa.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: